Brīdina par krāpniekiem Talsu pusē

tautaruna.lv 10.janvāris 2023, 15:15
 
facebook.com/ Talsu novada pašvaldība
Talsu novada pašvaldība publicējusi brīdinājumu par krāpniekiem, kas aizvadītās nedēļas nogalē, uzdototies par pašvaldības sociālajiem darbiniekiem, mēģinājuši iekļūt dzīvokļos.
"Sociālais dienests aicina nebūt lētticīgiem un norāda, ka apmeklējot klientus viņu dzīvesvietā, darbinieks nekad neprasa no palīdzības saņēmēja naudu un neliek parakstīt līgumus. Atgādinām, ka Sociālā dienesta darbiniekiem pēc pieprasījuma ir jāuzrāda apliecība, kā arī Sociālā dienesta darbinieki ir atpazīstami pēc darba apģērba!" teikts pašvaldības publikācijā sociālajā tīklā facebook.

Talsu novada Sociālais dienests atgādina, ka Sociālā dienesta sociālais darbinieks klientus apmeklē darba dienās, un apmeklējuma brīdī uzrāda savu darba apliecību. Darba apliecībā ir minēts iestādes nosaukums, ir sociālā darbinieka fotogrāfija un amats. Minētajā gadījumā viltus sociālās darbinieces ir aizbildinājušās, ka viņas esot aizmirsušas apliecības paņemt līdzi.

"Sociālais dienests aicina pabrīdināt tuviniekus, īpaši sirmgalvjus, jo nereti par krāpnieku upuriem kļūst tieši viņi. Runājiet ar saviem vecākiem, vecvecākiem, lai viņi nenonāktu šādās situācijās, jo tas viņiem rada lielu stresu un pārdzīvojumus!" publikācijā skaidro pašvaldības pārstāvji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:19

Jaunākās diskusijas