Atklāj detaļas par baiso slepkavību Ventspilī

tautaruna.lv 11.janvāris 2023, 5:00
 
Kristaps Kuhaļskis/F64
Ventspilī pēc Jaunā gada sagaidīšanas kāds vīrietis izgājis uzsmēķēt pie kāpņutelpas, taču pēcāk uz dzīvokli vairs neatnāca, jo tika nogalināts turpat – gandrīz pie savas mājas ieejas durvīm, vēsta “Degpunktā”.

Ventspilī pie veikala “Citro”, kas atrodas pretim Saules ielas 108. namam, pie kura notikusi slepkavība Jaungada naktī, otrdien, 3. janvārī, rosās ne viens policists vien. Kāds pat uzkāpis uz veikala jumta, lai pārraudzītu apkārtni no augstāka punkta.

Veikala pārdevēja stāsta, ka veikalam attiecīgajā pusē nav videonovērošanas kameru. Ja tādas būtu bijušas, tas būtu palīdzējis policistiem izmeklēšanā, bet kameru attiecīgajā pusē neesot. Viens pircējs pārdevējai esot stāstījis - kaimiņi dzirdējuši iereibušu cilvēku kliegšanu.

Daudzi mājas iedzīvotāji pēc pusnakts vēl nebija devušies pie miera un bija manījuši operatīvos dienestus.

Nama iedzīvotāja Kristīne stāsta - izsauca “ātro” palīdzību, domājusi, ka izcēlies ģimenes strīds vai kas tāds. Pamanījusi arī diezgan pamatīgu asiņu pleķi uz ielas.

Kristīne un arī citi mājas iedzīvotāji stāsta, ka ikdienā mājas pagalmā viss esot mierīgi un klusi. Arī pie veikala nekārtības nenotiekot, bieži gar mājām nobrauc arī pašvaldības policija. Sieviete bojāgājušo vīrieti ir redzējusi un neko sliktu par viņu pateikt nevar.

“Tāds patīkams latviešu valodā runājošs vīrietis, izskatījās apmēram 50 gadus vecs,” aizgājēju raksturo Kristīne.

Kāda kundze gan zina stāstīt vairāk, jo naktī dzirdējusi skaļu kliegšanu kāpņutelpā.

Kaimiņiene Austra stāsta - kāda sieviete esot raudājusi, viņa pati gribēja iet skatīties, kas noticis, taču tad viss kļuva kluss, un kāds iegāja iekšā istabā.

Ne velti Austras kundze dzirdējusi izmisuma kliedzienus. Turpat sastopam arī bojāgājušā mammu, kura stāsta - dēls ir atbraucis uz Latviju nosvinēt Jauno gadu, satikt savu dēlu, kurš tagad ir palicis bez tēva.

Noslepkavotā vīrieša māte stāsta, ka dēlam nav bijis ienaidnieku, viņš bijis labs cilvēks. Noskatījās salūtu pusnaktī, pēc tam atgriezās dzīvoklī, un nākamais gājiens ārā izrādījās traģisks.

Bojāgājušā māte zina teikt, ka dēls iznesa laukā atkritumus un gāja uzpīpēt, bija atgriezies no salūta vērošanas. Pēc tam, kad dēls aizgāja uzpīpēt, viņa negāja viņu meklēt, jo parasti dēls atgriežas mājās. Viņas dēlam esot divreiz iedurts - sirdī un vēdera rajonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas