Traģēdija Rīgā: vīrietis izraisa smagu avāriju un pats iet bojā

tautaruna.lv 22.novembris 2022, 13:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Veselības problēmu dēļ kāds autovadītājs izraisīja trīs automašīnu sadursmi ar trim cietušajiem, tostarp bērnu, un pats diemžēl negadījuma vietā mira, vēsta “Degpunktā”.
Rītā, kad autovadītājiem atkal nācās rēķināties ar sniegu un tā ietekmi uz satiksmi, Granīta ielā tā jau saspīlēto situāciju vēl dramatiskāku padarīja “Suzuki” vadītājs, kurš negaidīti iebrauca pretējā joslā.

“Braucām ar ātrumu 60 kilometru stundā agri no rīta. Bija tumšs, sniegs, ceļš netīrīts. Pretī negaidīti purns purnā brauca mašīna. Pēdējā brīdī pagriezām sāņus. Mašīna mums ietriecās sānos, ritenis ir pilnībā bojāts, kreisais sāns - vadītāja sēdeklis - ir bojāts. Mūs ienesa pretējā joslā. Pēdējā brīdī mēs izvairījāmies no sadursmes ar pretī braucošo auto, teiksim tā, izglābām trīs cilvēku dzīvības, citādi būtu slikti. Un lēnām nobraucām tur tālāk, kā nu spējām,” stāsta "Opel" pasažiere.

Diemžēl tik veiksmīgi neklājās tiem, kas brauca aiz “Opel” spēkrata. “Suzuki” frontāli saskrējās ar “Volvo” automašīnu, kas pēc sadursmes nonāca grāvī. Ja sākotnēji autovadītāji pieļāva iespēju, ka “Suzuki” šoferis veica neapdomīgu apdzīšanas manevru, tad pēcāk noskaidrojās, ka vadītājam pie stūres kļuva slikti, un viņam ārsti konstatēja nāvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:07

Jaunākās diskusijas