Pārdaugavā notikusi smaga avārija; sekas traģiskas

tautaruna.lv 23.novembris 2022, 3:00
 
F64
Smags ceļu satiksmes negadījums atņēmis dzīvību kādam autovadītājam Rīgā, Pārdaugavā. “Škoda” spēkrats lielā ātrumā taranējis sabiedriskā transporta pieturu un, atsitoties pret dažādiem infrastruktūras objektiem, sadalījies vairākās daļās. Pārgalvīgās braukšanas iemesli šobrīd ir neskaidri, vēsta "Degpunktā".
Smags ceļu satiksmes negadījums atņēmis dzīvību kādam autovadītājam Rīgā. Jaunais vīrietis gājis bojā turpat avārijas vietā, citi cilvēki nav iesaistīti. Taču, ja incidents būtu noticis mazliet vēlāk, sekas, iespējams, būtu ļoti nopietnas.

Smalkas stikla lauskas visapkārt pieturai manāmas vēl šodien diezgan plašā rādiusā. Arī pieturvietas vienu stiklu vēl nav paspēts iestiklot. Garāmgājēji vien atskatās uz balto ziedu klēpi un izdzisušajām svecēm, īsti nenojaušot, kas šajā vietā ir noticis.

“12. novembrī ap plkst. 6 saņēmām izsaukumu uz adresi Rīgā. Ierodoties notikuma vietā, tika noskaidrots, ka vieglā automašīna bija iebraukusi sabiedriskā transporta pieturā. Rezultātā automašīnas vadītājs bija izmests no auto,” stāsta VUGD.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas