VIDEO: kā policistiem Rīgā nejauši izdevās pieķert narkomānu pie stūres

tautaruna.lv 5.novembris 2022, 18:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Daži grami marihuānas un vēl viens līdz divi grami amfetamīna – tāds atradums uziets pie kāda auto šofera nakts laikā, kurš ne tikai pārvadājis šīs vielas, bet arī sēdies pie stūres neatļauto vielu ietekmē. Vīrieša brauciens tika pārtraukts pie degvielas uzpildes stacijas Rīgā, vēsta "Degpunktā".

Ropažu novada pašvaldības policistiem pavisam nejauši izdevies notvert autovadītāju, kurš braucis pie stūres narkotisko vielu reibumā, kā arī pārvadājis nelegālas vielas.

Nakts patruļas laikā policistu redzeslokā nonāca auto bez ieslēgtām gaismām - šoferis, pamanot likumsargus, mainīja virzienu un iebrauca vienā no degvielas uzpildes stacijām.

Pieejot pie autovadītāja, bija redzams, ka vīrietis kaut ko tur rokās un grib to nomest zemē - viņam dots rīkojums nekavējoties izkāpt no mašīnas.

Policijas darbinieki konstatēja, ka vīrietis centies izmest folijā satītu zaļganbrūno vielu, taču viņam tas neizdevās. Sarunas laikā vīrietis nenoliedza, ka pats ir smēķējis marihuānu pirms sēšanās pie stūres, kā arī atklāja, ka viņa mantās atrodas arī citas narkotiskās vielas. Vīrietis pats stāstīja, ka viņam ir 1-2 grami amfetamīna un līdz pieciem gramiem marihuānas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas