Šausmas Tukumā: sievieti sadur viņas bērnu acu priekšā

tautaruna.lv 27.oktobris 2022, 13:15
 
Vladislavs Proškins/F64
Kāda tukumniece pirms pāris dienām pārdzīvojusi smagu fizisku uzbrukumu savu bērnu acu priekšā. Sieviete nevēlas klusēt par piedzīvoto vardarbību ģimenē un cer, ka vainīgais saņems taisnīgu sodu. Cietusī vēlas, lai bijušais vīrs vairs nespēj aizskart nevienu citu sievieti, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Tukumniece Liene (vārds mainīts), atminas brīžus pirms vairākiem mēnešiem, kad strīdi ar vīru vairs nešķita atrisināmi. Dzīvesbiedrs izrādīja neveselīgu interesi par katru sievas soli, un pārspīlētā kontrole noveda attiecības līdz strupceļam.

Vairākus gadus nekas neliecināja, ka laulātais varētu kļūt slepkavniecisks. Sieviete vīru raksturo kā lielisku partneri, kas uzņēmās rūpes par septiņus un 10 gadus vecajiem Lienes bērniem.

Arī kaimiņi pamanīja, ka Lienes vīrs kļuvis emocionāli nestabils. Viņa pārtrauca attiecības un lūdza vīru sameklēt sev citu mājvietu. Vīrieša mantas un drēbes tika sakrautas plastmasas maisos, kas joprojām stāv uz balkona. Atraidījuma satriekts, bijušais partneris notrulināja skumjas ar alkohola palīdzību, līdz kādu vakaru atkal klauvēja pie Lienes durvīm.

Istabās atradās abi bērni, kad vardarbīgais vīrietis paņēma nazi un uzbruka aizmigušajai Lienei. Atvases bezpalīdzīgi skatījās uz notiekošo. Vīrietis pēc tam izgāja pagalmā un sadauzīja Lienes automašīnas stiklus. Mediķus sieviete izsauca pati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas