Salaspilī noticis asiņains konflikts; vietējie sabijušies

tautaruna.lv 25.oktobris 2022, 13:15
 
F64
Par asiņainu konfliktu Salaspilī uztraukti daudzi vietējie iedzīvotāji. Kautiņā iesaistītais vīrietis, kas nodarījis smagus miesas bojājumus savam oponentam, esot palaists “uz brīvām kājām”, un vietējie bažījas, ka līdzīgas situācijas var atkārtoties arī turpmāk, vēsta "Degpunktā".
Konflikts starp vīriešiem izcēlās uz kāpnēm pie mājas Miera ielā 16/7. Vietējie stāsta, ka iemesls bijis pavisam nenozīmīgs. Kāds no iesaistītajiem lūdzis otram cigareti, bet saņēmis noraidošu atbildi. Pēc kautiņa cietuši divi cilvēki.

Uzreiz pēc kautiņa smagāk cietušais nejutās tik slikti, lai lūgtu palīdzību mediķiem, taču jau pēc divām dienām tomēr izsaukti neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Vīrieša draugs stāsta, ka piekautais atrodas bezsamaņā un neizprot, kādēļ konflikts aizgājis tik tālu. Vainīgais esot pilsētā zināms, agresīvs personāžs.

“Viņš it kā ir speciālo uzdevumu vienības kaujinieks, bijušais cietumnieks. Tāds kaut kāds. Tāpēc, ka tā neviens nedara. Normāli cilvēki tā nedara. Pienāk, parunā vai vēl kaut ko, bet tagad cilvēks guļ uz nāves gultas, un te nav skaidrs, vai viņu jau var apbērēt vai ne. Ārsti pagaidām neko nesaka, tur tā lieta,” stāsta cietušā draugs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas