VIDEO: Rīgā notikusi vērienīga pakaļdzīšanās

tautaruna.lv 5.oktobris 2022, 13:15
 
F64
Solījumu aizvest draugu pie ārstiem nopietni uztvēris kāds “Mercedes” šoferis. Sēžoties pie stūres, vīrietis neņēma vērā, ka autovadītāja apliecības viņam nav, arī alkohols neizrādījās šķērslis. Par savu pārkāpumu braucējs likumsargiem “pavēstīja”, dubultojot atļauto braukšanas ātrumu, vēsta raidījums "Bez Tabu".

“Mercedes Benz” šofera ceļu likumsargi aizšķērsoja Grīvas ielā, tieši starp sākumskolu un bērnudārzu. Valsts policijas ekipāža autovadītāju bija ievērojusi pārāk ātri braucam pa Daugavgrīvas ielu. Vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 km/h, “Mercedes” traucās ar 104 km/h. Uz likumsargu prasībām apstāties vīrietis nereaģēja un sāka bēgšanu.

Šofera tvarstīšanā tika iesaistītas vairākas Valsts policijas ekipāžas, kā arī talkā nāca Rīgas pašvaldības policijas darbinieki.

“Mercedes” vadītājs daudzkārt apdraudēja citus satiksmes dalībniekus. Viņš lielā ātrumā brauca pa trotuāriem, zaļajām zonām un iekšpagalmiem. Blakus šoferim sēdēja viņa draugs, kuru “Mercedes” stūrētājs bija solījis aizvest uz slimnīcu. Acīmredzot lauzt norunu vadītājs nebija gatavs, bet pamatīgi pārkāpt satiksmes noteikumus gan.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:23

Jaunākās diskusijas