Nekas tāds nav redzēts! Purvciemā izceļas masveida kautiņš

tautaruna.lv 4.oktobris 2022, 13:15
 
Vladislavs Proškins/F64
Netālu no lielveikala “Minska” teritorijas nedēļas nogalē attiecības kārtoja cilvēku pūlis. Oficiāli neapstiprināta informācija vēsta, ka oponenti bija iepriekš norunājuši tikšanās vietu, kur savstarpēji skaidrot politiskās nesaskaņas. Incidentā tika ievainoti pieci cilvēki, vēsta "Degpunktā".

Ap plkst. 7.00 no rīta Nīcgales ielā sapulcējās gandrīz 20 cilvēku. Lielākā daļa no viņiem bija atnākuši ar vienu mērķi - agresīvi skaidrot attiecības un nokārtot rēķinus. Nojaušot ko nelāgu, ātri vien kaimiņi izsauca operatīvos dienestus.

“Pats tracis bija otrā pusē, pie kafejnīcas. Piecas policijas automašīnas! Piecas vai sešas bija. Divas ātrās palīdzības! Es no rīta virtuvē gatavoju maltīti un redzēju, jo man tieši uz to pusi ir logi. Tas bija biedējošs atgadījums,” stāsta blakus mājas iedzīvotājs Leonīds.

Blakus mājas iedzīvotāji dzirdēja agresīvas vīriešu balsis, taču iziet ārā un noskaidrot, kas atgadījies, nevienam negribējās: “Tādu traci es nekad nebiju redzējis, un es šeit dzīvoju, kopš šo māju uzbūvēja! Vispār nekārtības tur notiek pastāvīgi. Esmu novērojis, ka vienmēr tajā kafejnīcā ir trači.”

Kaimiņiene, kas tajā brīdī auklēja divus apaukstējušos bērnus, bija visai neapmierināta, ka tracis neļauj atvasēm gulēt. Sieviete stāsta, ka strīds varētu būt saistīts ar konfliktu ārvalstīs: “Tur notika konflikts starp krieviem un ukraiņiem. Precīzi nezinu, bet bija dzirdams, ka viņi runā par Ukrainu un Krieviju, un kaut ko tādu.”

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD) adresē darba bija daudz. Vairāki cilvēki tika ievainoti, un brigādes viena pēc otras veda cietušos uz slimnīcu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:40

Jaunākās diskusijas