Teikā īstenota vērienīga zādzība; mantu īpašnieks lūdz palīdzēt

tautaruna.lv 27.septembris 2022, 13:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Likumsargi uzsākuši kriminālprocesu par zādzību, kas brīvdienās paveikta Rīgā, Teikā, – nozagti vairāki instrumenti, vēsta “Degpunktā”.

Naktī no piektdienas, 23. septembra, uz sestdienu, 24. septembri, pie Arta mājām Brīvības ielā 352 novietoto “Renault” busiņu “aptīrīja” zagļi, kas, visticamāk, bija izvēlējušies vīrieša spēkratu, zinot, ka tajā atrodas vērtīgi instrumenti.

Artis, kurš meklē nozagtās mantas, stāsta, ka no rīta, nonākot pie sava spēkrata, secinājis - kravas busiņam durvis mazliet paveiktas un paveikta zādzība - nozagti viņa instrumenti. Apskatot busiņu, Artis secināja, ka gandrīz viss svarīgākais, kas ir nepieciešams darbam, bija nozagts.

Netālu no vietas, kur tika nolikts auto, stāv arī būvmateriāli, kas paredzēti daudzstāvu mājas renovācijai. Pie tiem izvietotas arī videonovērošanas kameras, kas piefiksējušas zādzības brīdi.

Pagaidām Artis izmeklēšanas nolūkos sīkāku informāciju neatklāj, bet lūdz būt vērīgiem tiem, kas plāno iegādāties instrumentus. Varbūt kādu no viņa mantām vēl izdodas atgūt. Paņemto lietu saraksts ir gana garš - urbjmašīnas, skrūvmašīnas, divi fleši, figūrzāģis un vēl šis tas ap 2,5 tūkstošiem kopējā vērtībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas