"Viņa man uzbruka pēkšņi un no muguras, ar mērķi nogalināt"; sadurtā skolotāja Liepājā atceras uzbrukuma brīdi

Portāls nra.lv 27.septembris 2022, 9:54
 
Pixabay.com
Laikrakstam "Kurzemes Vārds" izdevās sazināties ar cietušo un uzklausīt viņas stāstījumu par notikušo.

Cietusī ir Liepājas Valsts tehnikuma skolotāja Ilze Elizabete Romančenko, bet uzbrucēja -17 gadus veca pirmā kursa audzēkne, kura uzbrukusi pēkšņi, no muguras. ”Nebija nekādu draudu, viņa vienkārši sāka man durt ar nazi. Es sāku kliegt, mēģināju bēgt, izvairīties, bet viņa turpināja durt. Tad paklupu un rados uz zemes, joprojām kliedzu, un viņa sāka mani balsī kušināt," laikrakstam "Kurzemes Vārds" stāsta skolotāja.

Tagad viņa atrados Liepājas Reģionālās slimnīcā. Skolotājai ir caurdurtas plaušas, citi ievainojumi.

Portāls NRA jau rakstīja, ka sestdien Liepājā sadurta skolotāja.

Visu apstākļu noskaidrošanai policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 126. panta 1.daļas, proti, par vidēja smaguma miesas bojājuma tīšu nodarīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu.

Šteinberga uzsver, ka tiek skaidroti visi apstākļi, un tās interesēs pašlaik sīkākas detaļas atklāt nevar. "Varam apstiprināt, ka notikušajā ir iesaistīta nepilngadīga persona. Aizdomās turamā persona ir aizturēta," piebilst policijas pārstāve.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas