VIDEO: Rīgā notikusi spraiga policijas pakaļdzīšanās

tautaruna.lv 19.septembris 2022, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / F64
Nedaudz pēc vienpadsmitiem vakarā patrulējošā policijas ekipāža pamanīja aizdomīgu “Citroen” markas automašīnu, kuras vadītāja braukšanas maniere liecināja par reibumu. Kad likumsargi palūdza apturēt transportlīdzekli, sākās spraiga pakaļdzīšanās, bet bēdzējam izdevās paslēpties kādā dzīvoklī, vēsta “Degpunktā”.

Ap desmitiem vakarā Gaiļezera ielas iedzīvotāji pa logiem redzēja, kā viņu kaimiņu automašīnas tiek sadauzītas policijas pakaļdzīšanās laikā.

Pēc sadursmes bēgošā transportlīdzekļa vadītājs izlēca no sēdvietas un metās bēgt. Vīrietis skrēja mērķtiecīgi un, šķiet, jau iepriekš bija izdomājis, kur varētu patverties.

Mājas iedzīvotāji ziņo, ka likumsargiem nemaz tik veikli noziedznieku neizdevās notvert.

“Pēc tam šeit sapulcējās piecas policijas ekipāžas. Viņi tepat gaidīja vairāk nekā stundu. Pasauca mūsu mājas vecāko, viņi skatījās kaut kur tur, uz tiem logiem. Tas nozīmē, ka viņš te ieskrēja un pazuda, viņu nevarēja atrast. Nu, kaut kā viņš durvju kodu zināja!” saka vietējais iedzīvotājs.

Policijai neizdevās bēdzēju notvert, un viņš atrodas meklēšanā. Vīrietis tagad gaida varasiestāžu lēmumu par piespriežamo sodu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas