VIDEO: Jelgavā nežēlīgi piekauj 12 gadus vecu meiteni

tautaruna.lv 14.septembris 2022, 13:15
 
F64
Kādas četru bērnu mātes divpadsmit gadus vecā meita tika nežēlīgi piekauta, un ģimenei šobrīd ir grūtības tik galā ar emocionālo traumu, vēsta “Degpunktā”.

Interneta vidē šobrīd cirkulē patiešām nepatīkams video no Jelgavas, kur kāda pusaudze nežēlīgi sit par sevi jaunāku meiteni. 15 gadus vecā skolniece ar kājām un rokām cenšas trāpīt divpadsmit gadus vecai meitenei pa seju, cik spēcīgi vien var.

Redzams, ka jaunākā meitene nemaz necenšas aizstāvēties, palīdzēt nemēģina arī apkārt stāvošie jaunieši. Viss, ko skolniece šoka stāvoklī varēja izdarīt, bija aizsegt savu muti, lai viņai netiktu izsisti zobi.

Cietušās pusaudzes māte par notikušo uzzināja tikai divas stundas vēlāk, kad viņas bērns ar sadauzītu seju ienāca pa durvīm.

Cietušās meitenes māte Laura stāsta, ka pēc notikušā viņas meita nevarēja parunāt, bija uztraukusies. Meitenei visa seja bija aizpampusi, tāpēc māte devās uz medicīnas iestādi un vērsās policijā. Meita nevar attaisīt žokli, jo sitienu pa galvu dēļ rada lielas sāpes.

Policija uzbrucējas personību ir noskaidrojusi, noskaidroti visi lietas apstākļi. Saistībā ar notikušo ir sākts administratīvā pārkāpuma process, tiesu medicīnas ekspertīze.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas