Šausmas Dobeles pusē: sieviete ar durtu brūci kaklā aizbēg no varmākas

tautaruna.lv 6.septembris 2022, 13:15
 
Aivars Ķesteris/F64
Kāds Auru ciemata iedzīvotājs, kas jau iepriekš izcietis sodu cietumā par smagiem noziegumiem, pirms vairākām dienām pierādīja, ka savus paradumus mainīt negrasās. Bruņojies ar auksto ieroci viņš uzbruka veikala pārdevējai tikai tāpēc, lai varētu nozagt vienu šņabja pudeli, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pavisam parastā trešdienā kāda 30 gadus veca sieviete devās uz darbu Auru ciematā, kur vietējā pārtikas veikalā strādāja par pārdevēju. Neviens nenojauta, ka pāris stundas vēlāk jauko, smaidīgo meiteni kāds mēģinās nogalināt. Ap plkst.19 vakarā, Skolas ielā ieradās vietējais iedzīvotājs, kas jau iepriekš bija sodīts par smagu noziegumu.

40 gadus vecais vīrietis, rokā turot nazi, iegāja pa veikala durvīm. Sagaidījis, kad telpu pamet visi pircēji, viņš devās uz kasi un jauno pārdevēju centās vilināt tuvāk alkohola pudelēm.

Varmāka izlikās, ka viņu interesē sveramo cepumu piedāvājums, kas atrodas tieši blakus stiprā alkohola pudeļu plauktiem. Pārdevējai pat prātā neienāca, ka saruna par saldumiem ir tikai māņkustība.

Aizvilinājis sievieti līdz šņabja pudelēm, varmāka izvilka nazi un centās pārdevēju nogalināt. Pat pēc dziļa dūriena kaklā, sieviete adrenalīna iespaidā pārlēca pāri letei un bija spējīga aizbēgt līdz mājām pie ģimenes, kas izsauca operatīvos dienestus.

Laupītājs no plaukta paņēma tikai vienu šņabja pudeli, turklāt, ne to dārgāko. Kad policija viņu aizturēja pusstundu pēc slepkavības mēģinājuma, viņa izelpā uzrādījās četru promiļu stiprs reibums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas