VIDEO: brutāls kautiņš Talsos; uzbrūk pat policistam

tautaruna.lv 5.septembris 2022, 13:15
 
F64
Talsu iedzīvotāji ziņo par agresīviem vīriešiem, kuri gaišā dienas laikā 1. maija ielas daudzdzīvokļu namu pagalmā metušies izrēķināties ar apkaimes iedzīvotājiem. Cietis arī pašvaldības policists, kurš, cenšoties apturēt sitējus, saņēmis sitienu pa galvu, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Talsu iedzīvotājs ziņoja par spraigiem notikumiem Talsos, 1. maija ielā, daudzīvokļu namu pagalmā. Viņš iesūtīja video, kurā iemūžināts, kā divi vīrieši, kuri esot ar krimināliem dosjē, metušies brutāli izrēķināties ar apkaimes iedzīvotāju. Šis un citi raidījuma uzrunātie apkaimes iedzīvotāji, kuri arī redzējuši notikušo, ir satraukti par agresoru izdarībām.

"Uz beņķa sēdēja viens čalis, taisīja savu riteni. Pieskrēja viens un iesita pa aci, tad arī otrreiz iesita. Izrādījās, ka tie [sitēji] ir narkomāni. Viens 14 gadus vecs puika skrēja palīgā tam, kuru sita. Tad tie [agresori] likās viņam virsū," saka vietējā iedzīvotāja.

Uzklausītie iedzīvotāji pieļāva, ka vīriešu agresiju izraisīja kāds slikts vārds viņu virzienā.

Video iemūžināta uz zemes guloša apkaimes iedzīvotāja spārdīšana ar kājām. Zēna, kurš esot centies aizstāvēt, sišana gan nav iemūžināta, bet, kā stāstīja uzrunātā iedzīvotāja, arī viņš esot dabūjis trūkties.

Strīdu izšķirt ieradās Talsu novada pašvaldības policijas ekipāža, ko bija izsaucis kāds apkaimes iedzīvotājs. Lai gan brīdī, kad ieradās kārtībsargi, kaušanās bija rimusies, tā atkal atsākās. Šis pats agresoru duets turpināja sparīgi sist jau iepriekš cietušo vīrieti. Cenšoties apturēt agresiju, kā redzams video, apzināti mērķētu sitienu galvā saņēma arī pašvaldības policists.

Nomierināt gaisotni izdevās papilspēkiem no Valsts policijas (VP).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas