VIDEO. “Paēda, padzēra un uz cietumu”. Par zādzībām no 5* viesnīcas aiztur atpūtniekus no Krievijas

tautaruna.lv 22.augusts 2022, 18:30
 
Pixabay.com
Internetā populārs kļuvis video, kurā redzamas Krievijas tūristu nedienas, atpūšoties Turcijā 5 un 4 zvaigžņu viesnīcās. Viens pārītis kādu laiku mielojies un uzdzīvojis viesnīcā ar zagtām “viss iekļauts” rokassprādzēm, savukārt trīs tūristes no Tjumeņas pirms prombraukšanas piestūķējuši pilnus čemodānus ar viesnīcas labumiem.

Viesnīcas darbinieks, kurš pieķēra zagles, ir neizpratnē, vai tiešām dāmām, kuras bija spējīgas samaksāt par atpūtu piecu zvaigžņu viesnīcā, atgriežoties Krievijā nebūs naudas, lai nopirktu tējas paciņas un šampūnu.

Dāmas bija savākušas lielu apjomu tējas maisiņu, augļus, jogurtus, šokolādi, ūdeni, sulu, šampūnus, dušas želejas, karotes, dakšiņas, glāzes un citas lietas.

“Pie mums viesnīcā var ēst un dzert 24 stundas diennaktī. Taču ir daži viesi, kas pakalpojumu “Viss iekļauts” saprot pa savam,” video sacīja viesnīcas direktors.

Dāmas viesnīcas apsargiem skaidroja, ka šampūnu un citus tualetes piederumus par dažiem dolāriem pirkušas no istabenēm un ka uz šo izdevīgo darījumu viņas samācījušas citas tūristes no Krievijas, kuras viņas bija satikušas pludmalē.

Ar video "Facebook" bija dalījies Lauris Reiniks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:20

Jaunākās diskusijas