Jelgavas pusē iereibis autovadītājs notriec sievieti; sekas traģiskas

tautaruna.lv 26.jūlijs 2022, 13:09
 
F64
Jelgavas pusē kāds vīrietis 24. jūlijā agri no rīta sēdās pie stūres alkohola reibumā, iespējams, zagtam mikroautobusam un devās izbraucienā pa nomaļu meža ceļu. Tikmēr gar brauktuves malu gāja sieviete, kuru šoferis, visticamāk, nepamanīja. Sadursme gājējai izrādījās letāla, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
Zināms, ka sievieti notrieca mikroautobuss, kam pie stūres sēdēja vīrietis. Viņa gāja bojā negadījuma vietā no gūtajām traumām, bet zināms, ka 53 gadus vecais šoferis braucis dzērumā.

“Vīrietis, būdams vairāk nekā 2,5 promiļu reibumā, bez autovadītāja tiesībām, tagad ir aizturēts. Lietas ietvaros ir nozīmēta arī tiesu ekspertīze. Par šādu noziegumu personai tiek piemērots sods no trim līdz 10 gadiem cietumā un atņemtas autovadītāja tiesības,” stāsta Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Aiga Jansone.

“Fiat Ducato” transportlīdzeklis, kura nolauztais spogulis joprojām mētājas negadījuma vietā, iespējams, tika nozagts neilgi pirms letālā negadījuma. Tādu iespēju pieļauj kāda sieviete, kas dzīvo netālu no notikuma vietas.

Vieta, kur bojā gāja 48 gadus vecā gājēja, ir nomaļa. Vietējie atzīst, ka šajā mežā pastaigāties nekad neiet. Pie dīķa, prom no svešām acīm, ir ierīkota dzīvesvieta, kur bieži vien uzturas pārmērīgi iedzēruši ļaudis. Iespējams, sieviete gājusi uz turieni, jo uz citu apdzīvotu vietu meža ceļš nemaz neved.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:35

Jaunākās diskusijas