Sieviete Nīcā piedzīvojusi nelāgu situāciju; brīdina kurzemniekus

tautaruna.lv 21.jūlijs 2022, 10:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Kāda sieviete vietnē Facebook brīdina gan Nīcas, gan citus lauku māju saimniekus, lai uzmana savus īpašumus. Gar viņas māju Sklandu gatvē šonedēļ braukājusi aizdomīga automašīna ar Lietuvas numurzīmēm, un šie ļaudis nemaz nav uzvedušies kā apmaldījušies tūristi, vēsta liepajniekiem.lv.

“Laistīju dārzu tieši tajā galā, kur blakus kaimiņu tukšā māja. Viņi tur vēl nedzīvo, jo ēku remontē. Brauca veca, noputējusi mašīna ar Lietuvas numuriem, iekšā sēdēja trīs vai četri vīrieši.

Nenormāli lēni brauca, praktiski jau stājās, un braucēji skatījās visapkārt,”

pastāsta sieviete.

“Es tieši izlīdu no sava puķu krūma, un viņi uzreiz aizbrauca tālāk. Ja tie būtu mūspusē ierastie tūristi, kas meklē ceļu, tad man arī paprasītu, nevis uzreiz brauktu tālāk.”

Pēc dažām minūtēm šī pati automašīna tikpat lēni un braucējiem lūrot uz visām pusēm devusies atpakaļ. Sintija satraukusies, ka garāža vaļā, izstumti laukā zāles pļāvēji. Dzirdot, ka mašīna sāk bremzēt tieši pie viņas vārtiem, skrējusi cauri visam dārzam.

“Tiklīdz pietuvojos, viņi atkal aizbrauca tālāk,” tā nostiprinājušās viņas aizdomas, ka braukātājiem nav labi nolūki.

“Jāuzmanās ir, bet konkrēti nevienu vainot nevar, jo nekas jau nav noticis,” saka sieviete.

“Vairāki ciemā manījuši aizdomīgu mašīnu, kas lēni brauc pa ceļu. Vietējie sāk kļūt uzmanīgi. Manā ieliņā pirms vairākiem gadiem ir bijušas zādzības, nozaga motociklu un akumulatorus. Robeža ir tuvu, nozagto uzreiz var aizvest uz Lietuvu.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas