Šaušana Iļģuciemā: vīrietis piedzīvo asiņainu uzbrukumu

tautaruna.lv 20.jūlijs 2022, 13:09
 
Vladislavs Proškins/F64
Kāds Iļģuciema iedzīvotājs naktī uz sestdienu piedzīvoja asiņainu uzbrukumu. Kaimiņi stāsta, ka vīrietis naktī atgriezās no pasākuma un pie mājām izkāpa no taksometra, taču krūmos gaidījuši divi puiši ar ieroci, vēsta raidījums "Degpunktā".
Kāda sieviete ap plkst. 4.00 atgriezās mājās no darba un redzēja uzbrukuma sekas - cietušais lūdza viņas palīdzību. “Viņš izskrēja uz ceļa un teica: palīdzi man, palīdzi man! Viņam visa galva bija asinīs,” stāsta aculieciniece.

Sieviete izsauca mediķu brigādi un policiju, tikmēr vīrietis pastāstīja, tieši kā guva galvas ievainojumu. Aculieciniece atstāsta cietušā kaimiņa liecību: “Es atgriezos no “tusiņa”, apstājos ar taksometru pie savām mājām, bet piecdesmit metrus tālāk. Mani taksists izlaida pie garāžām. No krūmiem izskrēja divi puiši, vispirms tur bija kautiņš, sita viens otram pa degunu. Viens no tiem puišiem paņēma pistoli un iešāva viņam galvā. Pēc tam viņš neko neatcerējās. Tur nebija parasts ierocis, tas bija pneimatisks ierocis. Jo pēc tam, kad cilvēks piecēlās, viņš no galvas noņēma kaut kādus divus metāla aplīšus.”

Cietušais stāsta, ka pēc šāviena zaudēja samaņu. Netālu bijusi arī viņa sieva, kas no varmākām paspēja aizbēgt. Mediķi sniedza vīrietim palīdzību uz vietas un pēc tam nogādāja ārstniecības iestādē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas