"Vīrietis sēdēja dažus metrus no galvas", pie apgabaltiesas Vācijas pilsētā noliek nocirstu galvu

tautaruna.lv 29.jūnijs 2022, 19:16
 
Scanpicx
Otrdienas pēcpusdienā, Vācijas pilsētas Bonnā garāmgājēji novērojuši, kā kāds vīrietis apgabaltiesas galvenās ieejas priekšā atklāti noliek nocirstu vīrieša galvu. Aculiecinieki nekavējoties ziņoja policijai, ziņo portāls "Bild".

Pēc sākotnējās informācijas aizdomās turamais ir 38 gadus vecs vīrietis. Kāds aculiecinieks portālam ziņo: "Vīrietis vienkārši sēdēja dažus metrus no galvas. Viņš ļāva sevi arestēt bez pretošanās."

Pēc sniegtās informācijas pārējais ķermenis tika atrasts neilgi pēc tam Reinas krastā, viena kilometra attālumā no galvas atrašanas vietas. Iespējams, ka aizdomās turamais bija staigājis ar galvu pa pilsētu līdz tiesai.

38 gadus vecais aizdomās turamais jau iepriekš bija zināms policijai, galvenokārt ar narkotikām saistītu noziegumu dēļ, vakarā pastāstīja izmeklētāji.

Pagaidām joprojām nav skaidrs, kādas attiecības abiem vīriešiem bija vienam ar otru un vai viņi viens otru vispār pazina. Pagaidām noziegumā izmantotais rīks nav atrasts. Pēc sākotnējiem atklājumiem gan aizdomās turamais, gan cietušais nāk no bezpajumtnieku vides.

Policija norobežoja notikuma vietu, uz laiku apturēja satiksmi, kā arī tika apturēta arī vilcienu satiksme.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas