Slepkavība vai pašnāvība? Āgenskalnā tualetē atrod mirušu 31 gadu vecu vīrieti

tautaruna.lv 28.jūnijs 2022, 14:30
 
Kaspars Krafts/F64
Āgenskalnā kaimiņi ielaužusies kāda vīrieša dzīvoklī, no kura logiem celās dūmi. Mitekļa saimnieks tika atrasts aizslēgtā tualetē, bez dzīvības pazīmēm. Kaimiņi pieļauj iespēju, ka 31 gadu vecais vīrietis pats atņēmis sev dzīvību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Nedēļas nogalē, Āgenskalnā, kādas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāji Mazajā Nometņu ielā pamanīja, ka viņu kaimiņš uzvedas savādi. Proti, vasaras karstumā, kad lielākā daļa cilvēku cenšas atvēsināties, 31 gadu vecais vīrietis uz savu dzīvokli stiepa kurināmo brikešu maisus, ar ko apsildīt mājokli.

Pāris stundas vēlāk no vīrieša dzīvokļa loga sāka celties dūmi. Grupiņa cilvēku, tajā skaitā, Jekaterinas vīrs un jaunā vīrieša tēvs, iedrāzās miteklī. Nevienā no istabām vīrieti nemanīja.

“Viņi nevarēja atvērt tualetes durvis un viņa tēvs atļāva tās izgāzt ar spēku. Mans vīrs ar kāju izsita durvis un redzēja, vismaz viņš tā aprakstīja, ka viņš bija apsēdies pie poda. Mans vīrs viņu pabakstīja, mazums, jāpārbauda, vai ir dzīvs. Saprata, ka nav, līdz ar to, tēvs lika izsaukt ātro palīdzību”, norāda Jekaterina.

Plkst.17.03 vakarā mediķi konstatēja vīrieša nāvi. Tās cēlonis joprojām ir neskaidrs.

Kaimiņiene stāsta, ka vīrieša mirstīgās atliekas liecināja par smagiem, iespējams, durtiem ievainojumiem: “Kāds saka, ka tā bija pašnāvība, vēl kāds apgalvo, ka notikusi slepkavība. Kaut kāda meitene no policijas aizgājusi pie mātes un teikusi, ka tad, kad viņu apgrieza otrādi, tad ieraudzīja pašdarinātu asu priekšmetu kaklā. Šeit bija sarkani asins pleķi, asais priekšmets bija apmēram šeit, un viņš to turēja rokās.

Jekaterinai ir grūti noticēt, ka paziņa aizsaulē būtu devies mērķtiecīgi, taču pēdējā laika izteicieni šādu teoriju tomēr liek apsvērt: “Viņš vairākas reizes teica, ka viņam drīz sāksies jauna dzīve. Viņš pats teica, ka viņam drīz sāksies jauna dzīve.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas