Atklātībā nonāk video no traģiskās NMPD avārijas uz Vidzemes šosejas

tautaruna.lv 28.jūnijs 2022, 13:09
 
F64
Traģiskais negadījums, kas pagājušonedēļ otrdienas vēlā pēcpusdienā notika uz Vidzemes šosejas, kur smagi avarēja mediķu busiņš un kravas auto, joprojām atrodas aktīvas izmeklēšanas fāzē, ziņo policijā. Avārijas lietā, kur gāja bojā neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķe un smagas traumas guva vēl viena ārste – joprojām ir daudz jautājumu, taču, iespējams, video ieraksts, kas nonācis TV3 rokās, ieviesīs kaut nedaudz skaidrības par notikušā apstākļiem, vēsta raidījums "Degpunktā".
Sākotnējās ziņas un versijas par to, ka smagās automašīnas šoferis samazināja braukšanas ātrumu un teju apstājās uz ceļa, lai veiktu kreiso pagriezienu, izrādījās patiesas, kļuva zināma arī mediķu busiņa aptuvenā braukšanas trajektorija.

Video kameru ierakstā redzams trieciena brīdis un mirklis, kad neatliekamās palīdzības dienesta auto tiek iznīcināts pret vilcēja piekabi. Videomateriāla kvalitāte un filmēšanas leņķis gan neļauj precīzi saskatīt, vai fūres šoferis uzsāka pagrieziena manevru vai vien izgrieza riteņus, taču acīmredzot viens no šiem faktoriem samulsināja neatliekamās palīdzības busiņa vadītāju un kalpoja par iemeslu mainīt braukšanas trajektoriju. Jau zināms, ka traģiskajā negadījumā dzīvību zaudēja viens no mediķiem, bet smagas traumas guva vēl viens ārsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas