Ziepniekkalnā iedzīvotāji izbrīnīti - ko policisti dara ar auto stāvvietā?

tautaruna.lv 22.jūnijs 2022, 18:20
 
Aivars Ķesteris/F64
Kādas pamestas automašīnas salonā vakar dienas vidū policijas eksperti vāca lietiskos pierādījumus. Izmeklēšanas darbības notika starp vairākām deviņstāvu mājām, un, nevēloties traucēt likumsargu darbu, iedzīvotāji vērsās pie “Degpunktā” komandas ar jautājumu – ko īsti policisti meklēja?

Ziepniekkalnā pie Ozolciema ielas 46. nama pirmā korpusa aktīvi rosījās policisti.

Likumsargi bija atvēruši automašīnu “Volkswagen” un vairākas stundas to pārmeklēja, ņēma pirkstu nospiedumus, līdz beidzot spēkratu aizveda evakuators.

Vietējie iedzīvotāji palika neziņā par to, kāpēc šāda ekspertu uzmanība vienam auto.

Vietējie iedzīvotāji norāda, ka automašīna nav vietējā, bet pagalmā atradusies trīs dienas. Viņi pieļauj, ka ņemti kādi pierādījumi: “Atvēra un tur visu izgaismoja, skatījās, kaut ko ņēma, maisos lika un līmēja ciet, maisiņos. Kriminālisti strādāja. [Pierādījumi kaut kādi? - red.] Nu, protams. [Tā mašīna ilgi te stāvēja? - red.] Kādas trīs dienas.”

Policijā skaidroja, ka procesuālās darbības veiktas iepriekš sākta kriminālprocesa ietvaros saistībā ar mantiskiem noziegumiem.

“Degpunktā” rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka pie spēkrata strādājuši Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes darbinieki. Automašīna varētu būt zagta vai izmantota kā transportlīdzeklis smagāka nozieguma veikšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:12

Jaunākās diskusijas