Esiet uzmanīgi! Par ko brīdina visus Ķengaraga iedzīvotājus?

tautaruna.lv 21.jūnijs 2022, 7:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Rīgā, Salaspils ielā, pēdējās dienās notikuši vairāki mēģinājumi ielauzties dzīvokļos un vienā no mitekļiem tas arī izdevies. Nozagtas vairākas mantas, pat apģērbs un kosmētika. Pagaidām zagļi nav aizturēti, tādēļ Ķengaraga iedzīvotāji un likumsargi aicina kaimiņus būt vērīgiem un padomāt par savu īpašumu drošību, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kādas sievietes īsā pastaiga no rīta kopā ar meitu uz veikalu deva iespēju zagļiem nemanāmi uzlauzt sievietes dzīvokļa durvis un netraucēti izstaigāt mitekli, izvēloties sev derīgās mantas. Atgriežoties mājās, bija skaidri redzams, ka dzīvokļa ārdurvis ir uzlauztas. Viņa pieļauj, ka garnadži noskatījuši brīdi, kad neviena nav mājās.

Vietējie pieļauj, ka zagļi kaut ko sajaukuši, jo tai pat mājā citā kāpņutelpā mēģināts iekļūt dzīvoklī, kas arī ir piektajā stāvā pa vidu.

Tur gan zagļi nav tikuši galā ar dzelzs durvīm, kas dzīvoklī bija uzstādītas kā otrās. Kaimiņi dzirdējuši nelielus trokšņus, bet tiem nav pievērsuši uzmanību. Ir aizdomas, ka vainojami divi jauni vīrieši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas