Atklāj detaļas par grūtnieces slepkavību Preiļos

tautaruna.lv 17.jūnijs 2022, 14:30
 
F64
Asins stindzinoši notikumi Preiļos – 41 gadu vecs vīrietis dzīvoklī līdz nāvei piekāvis savu 30 gadus veco dzīvesbiedri, kura bija bērniņa gaidībās. Sieviete pirms nāves lūgusi palīdzību un cerējusi, ka varmāka tiks nošķirts no ģimenes, taču aktīvu policijas un sociālā dienesta rīcību tā arī nesagaidīja, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Atņēma brīvību, teju pusgadu mocīja vardarbīgās attiecībās un beigu beigās laupīja arī dzīvību. Aukstasinīgi nogalinātās Kristīnes māsa, cenšoties valdīt asaras un neraudāt - atceras un stāsta, kā uzzināja, ka jaunākā māsa vairs nav starp dzīvajiem.

“Kad man piezvanīja un paziņoja, ka mana māsa ir nogalināta - mēs kopā ar māsām atskrējām uz šejieni, slepkavības vietu. Iegājām dzīvoklī, durvis bija vaļā, ieraudzījām daudz asiņu. Asinis bija uz grīdas, uz viņas mantām, uz durvīm bija daudz asiņu,” stāsta nogalinātās sievietes māsa.

Par to, ka nežēlīgo izrēķināšanos pastrādāja Kristīnes dzīvesbiedrs, māsa nojauta uzreiz. Varmāka esot iepriekš publiski brīdinājis radus par to, ja kaut kas viņam nepatikšot sievietes uzvedībā, viņš lietos fizisku spēku un par to arī atbildēs.

“Pagaidām nav ekspertīzes rezultātu, bet morgā esot teikuši, ka nāve iestājās smadzeņu traumas dēļ. Viņai bija traumēts galvaskauss. Cik sapratu, arī bērns… Bērns viss bija zils, sasists. Viņš esot vairākkārt ar pannu sitis viņai pa vēderu. Viscaur traumas, nevienas dzīvas vietas. Pirkstiņi, seja, viss salauzts. Viņš sākumā negribēja nogalināt, spīdzināja. Katru pirkstu, kāju lauza, seju salauza, pēc tam jau tika līdz galvai,” saka māsa.

Notikušajā Kristīnes māsa saskata vainu arī sociālā dienesta un likumsargu rīcībā, atbildīgie neesot reaģējuši uz agrākiem signāliem: “Mana māsa bija vērsusies pie viņiem. Ziņoja, ka viņu vairākkārt piekauj. Zināja, ka viņa ir stāvoklī. Viņa sākotnēji bija sociālajā dienestā, pārvaldē, pēc tam bija arī bāriņtiesā, tāpēc ka stāvoklī. Tur viņai atbildēja, - paldies, ka paziņojāt, solīja strādāt ar šo ģimeni. Tā viņi līdz šim nebija uzradušies. Ja viņi būtu iedziļinājušies situācijā, kādā stāvoklī atradās mana māsa, cilvēki to zināja. Ziemā viņa staigāja saulesbrillēs, visa piekauta.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas