VIDEO: Rīgas centrā notikusi iespaidīga avārija

tautaruna.lv 7.jūnijs 2022, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Īsi pirms pusnakts, iepretim Latvijas Mākslas akadēmijai, Rīgā smagā negadījumā nokļuva apvidus auto un motociklists. Sākotnējās avārijas pēdas varētu liecināt, ka atbildība par notikušo būs jāuzņemas automašīnas vadītājam, vēsta “Degpunktā”.

Pēc bojāto braucamrīku novietojuma jau var noprast, ka mazāk aizsargātais satiksmes dalībnieks ceļu mēroja taisni, pa Krišjāņa Valdemāra ielu Vanšu tilta virzienā, bet apvidus automašīna “Volvo” veica kreiso pagriezienu uz Kalpaka bulvāri.

Pieļaujams, ka abi braucamie krustojumu šķērsojuši pie zaļās luksofora gaismas, taču automašīnas vadītājam motociklists bija jāpalaiž. “Volvo” aizšķērsoja tam ceļu, šķīda dzelži, bet motociklistu trieciens aizsvieda pa gaisu.

No aculiecinieku teiktā zināms, ka, ierodoties mediķiem, vīrietis bija dzīvs, bet redzētais liecināja, ka traumas ir visai nopietnas. Neatliekamās palīdzības dienestā ziņo, ka situācija tiešām bija saspringta, piesaistītas pat papildu brigādes.

Cietušajam motobraucējam priekšā garš atlabšanas process. Arī izmeklēšana nebūs ātra. Tā kā avārijā ir ievainotie, iecirknī ir uzsākts kriminālprocess.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:22

Jaunākās diskusijas