Lika lietā pat akmeņus; Rīgā vīrietis izdemolē auto tā īpašnieces acu priekšā

tautaruna.lv 28.maijs 2022, 16:30
 
Dāvis Ūlands/F64
No vandaļa nedarbiem pamatīgi cieta kādas sievietes īpašums, vieglais auto, kas bija novietots stāvēšanai ceļmalā vienā no daudzdzīvokļu namu pagalmiem. Dusmu uzplūdā gados jauns pārkāpējs, ar akmeņiem metot, izdemolēja spēkratu un ieskrāpēja uz tās lamuvārdus, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Emmas ielā dzīvojošie dzirdēto dīvaino troksni nama pagalmā sākotnēji neuztvēra nopietni, klauvējienu skaņa bija līdzīga, it kā kāds sistu ko smagu pret metālu. Skaņām nemitējoties, bet atkārtojoties ar vēl lielāku jaudu, apkārtējie nolēma palūkoties pa logu.

Pamanīts jauns vīrietis, kas ilgi un dikti demolēja kādu ceļmalā stāvošu ”Volvo” spēkratu. Pie trakotāja tūlīt pat steidzās apskādētās mašīnas saimniece, paralēli notiekošo jezgu filmējot.

Jaunā vīrieša frāze par to, ka demolētā automašīna nepieder sievietei, vienlaikus norāda gan uz to, ka notiekošais nav tvaika nolaišana uz nejaušu objektu, bet gan mērķtiecīga rīcība, iespējams atriebība, tikai šķietami pārkāpējs sajaucis spēkratus.

Saprotot to, ka tiešām skandalētājs negrasās iesākto pārtraukt, spēkrata saimniece izsauca policiju. Visticamāk, dzirdot sievietes sarunu ar likumsargiem, pārkāpējs pārtrauca demolēt, taču savas performances noslēgumā nolēma izkrāsot braucamrīka stiklus, ieskrāpējot lāmuvārdus, tad, nesagaidot policijas ierašanos, devās nezināmā virzienā. Atbraukušie inspektori piefiksēja bojājumus, pieņemts arī videomateriāls un iesniegums, arī dauzoņa jau ir noskaidrots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas