Mīklainā avārijā iet bojā divu bērnu tēvs; aizdomas par pašnāvību

tautaruna.lv 17.maijs 2022, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Svētdienas, 15. maija, vakarā ceļa posmā Valmiera-Brenguļi notika traģiska avārija, kur vieglās automašīnas vadītājs devās pagaidām nenoskaidrotā virzienā un zaudēja dzīvību, ietriecoties kokā, vēsta “Degpunktā”.

Avārijas cēloņi pagaidām ir ļoti mīklaini, tiek pieļauta arī versija par suicīdu.

Šodien mašīnas detaļas ir izmētātas plašā rādiusā. Negadījuma vietā deg kapu sveces un atstāti ziedi bojāgājušā piemiņai. Ģimene traģiskā nāvē ir zaudējusi vīru un tēvu. Divu bērnu māmiņa ir palikusi viena ar jautājumiem, uz kuriem nespēj rast atbildes.

“Man to paziņoja policija. Pusseptiņos viņš man uzrakstīja, ka vairs neatgriezīsies, lai sabučoju no viņa meitu un pasaku, ka tētis viņu mīl. Viss. Man ir daudz jautājumu, nesaprotu, kā divu mazu bērnu tēvs no mīlošas ģimenes varētu būt…”

Sievietei jau bijusi slikta priekšnojauta pēc vīra pateiktajiem atvadu vārdiem, taču viņa vēl joprojām nespēj noticēt, ka tā varētu būt pašnāvība.

Vīru zaudējusī sieviete stāsta, ka dzīvesbiedrs iepriekš nekad nav tā rīkojies. Liktenīgajā dienā viņš esot lietojis alkoholu, bet neviens nezina, cik daudz. Taču ikdienā nekad viņš neesot sēdies pie stūres reibumā. Ģimenei bija kopīgi plāni, kuri nu ir izgaisuši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas