Ķekavā aiztur iereibušu autovadītāju; policisti viņa mašīnā atrod vēl kaut ko

tautaruna.lv 4.maijs 2022, 17:49
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Paziņot atbildīgajiem dienestiem par nedrošu ”Audi” stūrēšanu Ķekavas apļa tuvumā, pieņēma lēmumu citi braucēji, redzot plūsmā ilgstošu, bīstamu manevru sēriju, ziņo raidījums "Degpunktā".

Apvidnieks pamanīts un panākts Ķekavas apļa tuvumā, sākotnēji uz policijas sirēnam un bākugunīm braucējs nereaģēja, tāpēc par potenciāliem bēgšanas un pakaļdzīšanās riskiem inspektori pabrīdināja citas ekipāžas, tomēr izbraucot no apļa šoferis apstājās ceļmalā.

Lai uzrādītu dokumentus, vīrietis palūdza atļauju aiziet līdz spēkrata bagāžas nodalījumam, jo tur esot maks, taču, saskaroties ar grūtībām atvērt pārsegu, aizturētais atcerējās, ka maks tomēr ir kabatā.

Acīmredzot ņemot vērā iepriekšējo dzīves pieredzi, aizturētais šoreiz pret policistiem agresīju neizrādīja, bet nevar arī teikt, ka klusām sēdēja un gaidīja kamēr atbrauks ceļu poclijas ekipāža un veiks alkohola pārbaudi. Notikuma vietā piestāja aizturētā dzīvesbiedre un vīrieti pēkšņā satikšanās acīmredzot ne visai iepriecināja.

Ar katru minūti jautājumu aizturētajam kļuva arvien vairāk un vairāk, paralēli jau fiksētiem pārkāpumiem ceļu satiksmē, aklājās, ka spēkrata salons ir piekrauts ar cigarešu blokiem, bez Latvijas akcīzes markām.

Kamēr policisti, kopā ar aizturēto notikuma vietā kārtoja formalitātes, garām braucošie ļaudis nevarēja nepievērst uzmanību operatīvo dienestu kolonnai. Iznākums likumsakarīgs.

Šīs negadījums tika fiksēts ar saskaņotā paziņojuma palīdzību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:53

Jaunākās diskusijas