Atklāj jaunas detaļas par slepkavību Juglā

tautaruna.lv 20.aprīlis 2022, 17:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Aizdomās par slepkavības izdarīšanu pie daudzstāvu mājām Juglā likumsargi aizturējuši jaunieti. Pagaidām nav skaidrs, ko vīrieši savā starpā nesadalīja, taču policisti ziņo, ka iespējamais vainīgais upuri nav pazinis, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Noziegums tika izdarīts iepretim Silciema ielas 9. namam. Tuvējās mājas sākotnēji ar izdrukātu iespējamā slepkavas fotogrāfiju apstaigāja likumsargi, bet, spriežot pēc ieraksta Valsts policijas sociālajos tīklos pusotru nedēļu pēc nozieguma, informāciju par vīrieša atrašānās vietu likumsargiem uzreiz nebija izdevies atrast.

Vietējais iedzīvotājs stāsta, ka policija apstaigāja dzīvokļus.

Kāda vietējā stāsta, ka policija aptaujājusi tuvējos iedzīvotājus.

Dažas stundas pēc publicētā ieraksta likumsargi ziņoja, ka, pateicoties iedzīvotāju sniegtajai informācijai, Valsts policijai izdevies vīrieti identificēt un aizturēt. Iespējamais vainīgais ir 21 gadu vecs, iepriekš nav sodīts. Nodurto, 58 gadus veco vīrieti, pazina Ludmilas kaimiņiene, kura nelaiķi raksturojusi kā ne visai jauku cilvēku.

“Viņa neredzēja to visu. Viņa vienkārši stāstīja, ka tas cilvēks pirms trīs gadiem atbrīvots. Un te visi viņu ne īpaši mīlēja. Bija tāds it kā ļoti ļauns un skops. Viņš tur it kā no kāda bija baidījies, jo teica, ka kādam bija jāiznāk no cietuma. Tāds bija stāsts. It kā kāds bija iznācis un kāds bija viņam atriebies. Tas bija pēc viņa vārdiem, ko stāstīja tā sieviete," pauda Ludmlila.

Ludmila, kas dzīvo netālu no slepkavības vietas, stāsta, ka notikušais visiem bija šoks. Visi cilvēki runāja, ka ir nobijušies. Viņa teikusi, lai neuztraucas, jo mirušais ir bijis “bomzis”.

Likusmargi ziņo, ka aizdomās turētais bojāgājušo vīrieti iepriekš nav pazinis, un noziegums, iespējams, izdarīts strīda laikā. Taču precīzus notikušā iemeslus un apstākļus vēl skaidro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:51

Jaunākās diskusijas