Rīgā izdemolē automašīnu ar Ukrainas numuriem; soctīklotāji nikni

tautaruna.lv 8.aprīlis 2022, 15:10
 
Ekrānuzņēmums
Soctīklos cilvēki aicina atbildīgās amatpersonas rīkoties. Pārdaugavā izdemolēta automašīna ar Ukrainas numuriem.

Pārdaugavā, piektdienas rītā konstatēta bojāta automašīna ar Ukrainas numurzīmēm, apstiprināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" cilvēki dalās ar fotoattēliem un asu kritiku.

"Pie “Elefant” viesnīcas Pārdaugavā automašīnai ar Ukrainas numuriem izsita logus, salauza spoguļus, ar nazi sagraizīja salonu. krievi FB neslēpj sajūsmu un atbalstu noziedzniekiem! Es nezinu, bet kā piespiest Golubevu un Kariņu rīkoties, kamēr nav par vēlu, " vēsta kāds ieraksts.

Kristaps: "Tas kļūst reāli bīstami! Tepat Rīgā... Vai nu Valsts policija aiztur un sauc pie atbildības vainīgos pāris dienās, vai iekšlietu ministrei vajadzētu atkāpties, ja netiek ar to galā!"

Emīls: "Cietušajam Ukrainim laikam jāpasaka, ka viņš bijis homoseksuālis un noticis naida noziegums, citādi nekas nenotiks. Ja tā pateiktu tad gan momentā visa policija tiktu sacelta kājās. Nespējīga mums tā ministre, nesaprotu kāpēc netiek nomainīta, nudien nesaprotu.."

Agija: "Es ļoti ceru, ka tos izdzimteņus, ne tikai noķers, bet arī sodīs bargāk, nevis tikai par vandālismu. Akmens nomests turpat blakus ukraiņu mašīnai."

Gundars: "Es varu derēt, ka atkal mums būs soft līmeņa paziņojums no

@MGolubeva_LV par izmeklēšanu, bargo sodu un cits bla bla, bet
@krisjaniskarins kā vienmēr klusēs. BET, tas notiek tieši tādēļ. MINISTRI! ESIET TAČU BEIDZOT LĪDERI! Kur ir "dūre galdā"?!"

"Šobrīd esam sākuši Kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 185. panta - mantas tīša iznīcināšana un bojāšana. Bet izmeklēšanā skaidrojam visus apstākļus, jo šādiem noziegumiem apakšā var būt citi noziedzīgi motīvi, piemēram, naida kurināšana, kara attaisnošanas," skaidroja policijas preses pārstāve Simona Grāvīte.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas