Rīgā vardarbīgi nogalina pensionāri; viņu atrada medmāsa

tautaruna.lv 6.aprīlis 2022, 14:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Mediķi savā profesijā ik dienas redz visdažādākās situācijas, bet reizēm jāpiedzīvo pat visnegaidītākās lietas. Kāda medmāsa Rīgā, Daugavpils ielā, dodoties apkopt pensionāri, atrada viņas līķi. Seniore bija mirusi vardarbīgā nāvē, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Boriss mitinās stāvu zemāk un bija viens no pirmajiem, kas reaģēja uz medmāsas izmisuma kliedzieniem. Viņš uzkāpa augšā pārbaudīt, kas īsti noticis. Daudz saprast viņš nepaspēja, jo policisti nozieguma vietu sasniedza visai ātri un bija jāskrien viņiem pretī: “Es sagaidīju policistus, aizvedu līdz durvīm, viņa gulēja, bija asinis. Iekšā es, protams, neiegāju. Vienistabas dzīvoklis.”

Kaimiņš stāsta, ka izmeklētāji gan nogalinātās sievietes dzīvoklī, gan sētā un apkārtnē strādāja līdz vakaram. Esot aizturēts kāds trešā stāva iedzīvotājs, kas iepriekšējā vakarā varēja būt viesojies kundzes miteklī, kur kopā lietots alkohols.

Boriss gan negrib ticēt, ka minētais vīrietis varēja pastrādāt smago noziegumu: “Aizturēja cilvēku. Kāds cilvēks iedeva pagaidu dzīvokli citam cilvēkam un viņu aizveda liecību sniegšanai. Tālāk tur visu aizzīmogoja. Neviens neko konkrēti nezina. Viņai bija 84 gadi, proti, cilvēks jau bija gados. [Kāds varēja būt motīvs? Nolaupīt pensijas naudu? - red.] Nē, viņa pati pensiju nesaņēma, proti, skaidras naudas viņai nebija. Dīvaini, tāda nāve. Tā paņemt un nogalināt cilvēku, ne par ko. Šeit meklēja, manuprāt, nozieguma rīku, jo visi atkritumu konteineri bija apgāzti, meklēja visur. Vienkārši visur.”

Sazinoties ar policijas pārstāvjiem, apstiprināts, ka noziegums atšķetināts pa karstām pēdām, turklāt aizdomās turamie ir divi. Viens no tiem - Borisa pieminētais vīrietis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:32

Jaunākās diskusijas