Uz Tallinas šosejas notikusi smaga avārija; sekas traģiskas

tautaruna.lv 30.marts 2022, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Otrdien vieglā “Nissan” spēkrata un kravas mašīnas sadursmē gājis bojā viens un cietuši vairāki cilvēki. Šķiet, ka mazākais no atgadījumā iesaistītājiem auto lielgabarīta transportu uz galvenā ceļa nepamanīja un šķērsoja tam ceļu, vēsta “Degpunktā”.

“Nissan Note” samīcītais vraks šosejas ceļmalas grāvī un apskādētā fūre ir traģiskā negadījuma sekas, kas braucējus piemeklēja rīta agrumā, īsi pirms septiņiem. Kravas automašīna mēroja ceļu pa Tallinas šoseju. Tālbraucējs Vidas veda porolonu kravu, galamērķis bija Pērnava.

Tuvojoties Skultes ciematam, vienā no krustojumiem “Mercedes” kraviniekam priekšā izbrauca vieglais “Nissan”, kurā atradās četri vīrieši. Šķiet, ka vieglā spēkrata stūrētājs centās veikt kreiso pagriezienu, bet lielgabarīta šķērsli nepamanīja.

“Braukušas divas mašīnas, viena aiz otras. Es “nometu” ātrumu, no rīta ceļš bija slidens. Man mašīna viegli piekrauta, vien divas tonnas kravas. Es braucu kā pa ledu, jo ceļš slapjš. Apstāties tikpat grūti, kā būtu stāties uz apledojuša ceļa. Viena mašīna izlīda priekšā, es ātrumu nometu, bet “Nissan” bija viņam aizmugurē, varbūt viņi kopā braukuši. Viena mašīna paspēja aizbraukt. Es jau domāju, ka tā pirmā stāsies, es jau nebiju tālu no tās. Tā izlīda un tai līdzi otrais “Nissan”," stāsta “Mercedes” kravas automašīnas vadītājs.

Vidas saka - autovadītājam pēc sadursmes nekas nekaitēja, vēl viens cilvēks auto droši vien nebija piesprādzēts - gulēja uz zemes, viņu izsvieda ārā no mašīnas. Tas, kas sēdēja aizmugurē, diemžēl nomira notikuma vietā. Tas, kuru izsvieda ārā esot vaidējis, bet vēl bijis dzīvs, viņu mediķi aizveda uz slimnīcu.

Divus aizmugurē sēdošos pasažierus faktiski saspieda spēkrata salonā, arī bojājumi uz “Nissan” liecina, ka lielākais trieciens sadursmes brīdī bija mašīnas aizmugurējai virsbūves daļai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas