Vīrietim Liepājā mēģina uzbrukt, jo viņam bijusi lentīte ar Ukrainas karogu

tautaruna.lv 14.marts 2022, 13:09
 
F64
Kāds Twitter lietotājis dalījies ar stāstu par piedzīvoto Liepājā - nepazīstamiem garāmgājējiem neeost patikusi lentīte ar Ukrainas karogu, kas bija piestiprināta viņam pie jakas.

"Pie manis tagad LIEPĀJĀ (!) kaut kādi piedzērušies gopņiki gribēja piesieties, jo man bija lentīte ar Ukrainas karogu, krieviski lamājās un prasīja "paskaidrot". Izlikos nedzirdam un spītīgi devos pie tuvākā cilvēku pūļa (par laimi, tas bija tuvu pludmalei). Sasodīts," teikts kāda vīrieša ierakstā.

Vīrietis arī min, ka viņam nebija laika ne iegaumēt sejas, ne zvanīt policijai, tiesa gan, pēc incidenta viņš piezvanīja pašvaldības policijai un izstāstīja par notikušo. Policija solīja patrulēt.

Kā vēstījām pirms kāda laika, Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā Valsts drošības dienests (VDD) informatīvajā telpā konstatējis atsevišķus mēģinājumus provocēt spriedzi starp dažādām etniskajām grupām.

VDD arī atgādina, ka aizturējis četrus cilvēkus par Krievijas īstenoto kara noziegumu Ukrainā attaisnošanu. Jau rakstījām, ka šīs personas ir garīgās attīstības un dziedniecības centra" "DVS Urantija" pārstāvji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas