Policisti Purvciemā atrod mazuli šausmīgos apstākļos

tautaruna.lv 4.februāris 2022, 15:30
 
Ilze Zvēra/F64
2. februāra vakarā Vidzemes pārvaldes inspektori devušies talkā sociālā dienesta darbiniekiem, kuri lūguši pārliecināties par sadzīves apstākļiem kādā ģimenē, kurā aug aptuveni gadu vecs mazulis, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

“Jau bija zināms, ka šajā ģimenē ir vēl pieci bērni, kuri no tās jau izņemti. Ierodoties notikuma vietā, pēc ilgāka brīža durvis atvēra vīrietis. Vēlāk tika noskaidrots, ka viņš ir bērna tēvs. Vīrietis apgalvoja, ka istabā atrodas viens un jau dodas prom. Dzīvoklī valdīja ļoti liela nekārtība, antisanitāri apstākļi, tas bija piesmēķēts, un uz palodzes mētājās asi priekšmeti un izlietotas šļirces,” norāda policijā.

Neilgi pēc sarunas notikuma vietā ieradušies mediķi, kuri lēmuši, ka mazulim jādodas līdzi uz slimnīcu, lai veiktu papildu veselības pārbaudes.

“Bērns tika nogādāts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā (BKUS). Pārbaudot bērna vecāku datus, noskaidrots, ka māte ir policijas meklēšanā, līdz ar to tika aizturēta. Tika pieņemts lēmums par bērna šķiršanu no ģimenes,” skaidro policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas