Atklāj detaļas par avāriju Stelpē, kas beidzās traģiski

tautaruna.lv 1.februāris 2022, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Gluži vai neticami notikumi risinājušies Stelpē. Vakara stundā uz līkumaina ceļa dzērājšoferis izraisīja smagu avāriju, nesavaldot savu braucamo. Turpmāka rīcība vai, pareizāk sakot, vadītāja bezdarbība, izraisīja traģiskas sekas, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Asajā līkumā vīrietis, vadot ”Škoda Octavia” auto, esot iebraucis ar aptuveni 100 kilometriem stundā - pārliecināti apkārtējie. Ja ātrums būtu atļautajās robežās, tad aizsargbarjeras ceļmalā triecienu būtu izturējušas. Mašīna izgājusi tām cauri, un metāla konstrukcijas caurdūrušas ”Škoda” salonu, smagi savainojot priekšā sēdošo sievieti.

Mašīnā atradās trīs cilvēki, kuru rīcība pēc avārijas ir grūti izskaidrojama.

Visi trīs, neizsaucot mediķus un nesagaidot policijas ierašanos, negadījuma vietu atstājuši. Iespējams, ka cilvēki bija devušies uz savām dzīvesvietām, visi dzīvojot netālu no Stelpes. Neoficiāli zināms, ka iesaistītie, zinot par vainīgā šofera kondīciju, nevēlējās saukt dienestus, lai pasargātu vadītāju, taču notikušo noslēpt neizdevās, un, glābjot vainīgo no soda, cietušajai nācās upurēt savu dzīvību.

“Autovadītājs un divi pasažieri pameta negadījuma vietu un vēlāk savā dzīvesvietā no ceļu satiksmes negadījumā gūtajām traumām mira pasažiere. Sākotnējās pārbaudes laikā likumsargi noskaidroja, ka autovadītājs pie stūres bija sēdies, būdams 2,5 promiļu reibumā, kā arī viņam nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību. Izmeklēšana šajā kriminālprocesā turpinās,” norāda Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:45

Jaunākās diskusijas