Piedzeras un aizmieg; kāds zaglis pamatīgi pārsteidz policistus Rīgā

tautaruna.lv 27.janvāris 2022, 20:30
 
F64
Kādu neveiksmīgu kramplauzi apbedīšanas biroja telpās, iespējams, ievilinājusi degvīna pudele. Vismaz tā bija viena no pirmajām lietām, pēc kā sniedzās svešajās telpās ielīdušais. Vīrietis pēc trauka iztukšošanas turpat arī aizmiga, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 9.00 no rīta galvaspilsētas policisti saņēmuši gluži vai neticamu ziņu - kādā apbedīšanas birojā esot ielauzies garnadzis, kurš turklāt turpat arī piedzēries un aizmidzis.

Apbedīšanas biroja īpašniece policistiem paskaidroja, ka pa nakti ēkai ir izsists logs un tajā ielauzies cilvēks. Kārtībsargu ierašanās brīdī garnadzis vēl saldi gulēja un viņam blakus atradās tukša degvīna pudele, kuru viņš bija “aizņēmies” no telpā esošā plaukta. Uz policijas darbinieku mēģinājumiem viņu pamodināt, snaudošais vīrietis nereaģēja un neizrādīja vēlmi sadarboties, vien attrauca, lai atļaujot viņam gulēt.

Tā kā apbedīšanas birojā sastaptajiem ļaudīm bija pretenzijas par vīrieša nodarījumu par notikušo ziņots kolēģiem no Valsts policijas. Aptuveni pusstundu vēlāk pamodies arī pats kramplauzis. Jāteic, ka viņš īsti nav sapratis, kur atrodas un kas notiek.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas