Nelaime uz ceļa starp Cēsīm un Valmieru: mirusi jauna sieviete

tautaruna.lv 25.janvāris 2022, 13:09
 
Ekrānšāviņš/Degpunktā
Traģiska avārija brīvdienās notikusi netālu no Cēsīm. Iebraucot pretējā joslā, kāds autovadītājs izraisīja sadursmi ar diviem citiem spēkratiem. Vienu no tiem vadīja 28 gadus veca sieviete, kura guva smagas traumas un gāja bojā negadījuma vietā, vēstīja raidījums "Degpunktā"

Ceļa posms no Cēsīm līdz Valmierai ir līkumiem bagāts posms. Vietējie, kas konkrēto maršrutu mēro ikdienā, zina, ka daļa šoferu savā starpā sacenšas, kurš starp pilsētām esošos 30 kilometrus spēj nobraukt ātrāk. Vai pie vainas arī šajā reizē bija ātrums, pagaidām nav skaidrs, bet zināms ir viens - saduroties trim automašīnām, dzīvību zaudējusi jauna sieviete.

Kā stāsta Valsts policijas Cēsu iecirkņa priekšnieks Aldis Pāže, automašīnas “Audi” vadītājs brauca no Cēsu puses un iebrauca pretējā joslā, kur sadūrās ar “Volkswagen”, kas brauca no Valmieras puses. Tāpat avārijā iekļuvis arī “Renault” spēkrats, kas brauca aiz “Volkswagen” auto.

Negadījumā bojā gāja “Volkswagen” vadītāja, 1994. gadā dzimusi sieviete.

“Audi” vadītājs un pasažiere ar dažādiem miesas bojājumiem nogādāti slimnīcā. Šobrīd uzsākts kriminālprocess. Zināms, ka “Audi” vadītājs nebija pie stūres sēdies alkohola reibumā. Negadījums noticis ceļa līkumā, un ceļš esot bijis slapjš, kas gan kustību nav apgrūtinājis. Izmeklēšanā noteikt, kāds bija iemesls šai avārijai.

“Renault” sēdošie necieta. Viņu liecības par redzēto uz ceļa likumsargiem palīdzēs ātrāk izprast sadursmes iemeslus.

Portāls NRA jau rakstīja par sestdienas nakts traģisko avāriju Ādažos. Vairāk lūdzu lasiet šeit

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas