Traģiski mirušās meitenes tēvs: Jāatbild visiem, kas bija mašīnā

tautaruna.lv 14.janvāris 2022, 12:19
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Pagājušās nedēļas nogalē Pļavniekos notika traģisks atgadījums, kur dzērājšofera vadīts auto uz gājēju pārejas uzbrauca virsū trīs cilvēkiem – ģimenei. Nozieguma sekas ir traģiskas. Astoņus gadus vecā meitene vēlāk mirusi slimnīcā, taču pārējie negadījumā ierautie turpina ārstēšanos stacionārā. TV3 raidījuma “Degpunktā” komandai izdevās aprunāties ar bojāgājušās meitenes tēvu.

Traģiskais negadījums Saharova ielā notika pagājušās nedēļas nogalē, bet par astoņus gadus vecās skolnieces Emīlijas bojāeju kļuva zināms tikai šīs nedēļas sākumā, kad ārsti atzina par bezcerīgu tālāko cīņu par bērna dzīvību.

Meitenes sirds vēl pukstēja, bet galvas smadzenes bija cietušas pārāk smagi.

Meitenes tēvs, ar kuru izdevās aprunāties telefoniski, joprojām ir dziļās sērās un satriekts. Viņš cer, ka vainīgos necilvēkus, kuri izdarījuši neatgriezenisku kļūdu, sodīs atbilstoši.

“Es uzskatu, ka mūsu tiesu sistēmai ir jāparāda savs raksturs šajā situācijā. Lai mūsu likumdevēji padomā. Man ir grūti spriest, es neesmu likumdevējs, nepārzinu likumus tik perfekti, bet šķiet, ka šajā situācijā jāatbild ne tikai šoferim, bet arī visiem, kas atradās automašīnā. Kriminālatbildībai jābūt visiem, kuri tajā brīdī atradās automašīnā. Visi pilnīgi, jo pieejot klāt vienam un otram, kas sēdēja blakus - viņš arī bija dzēris. Ja mēs izskatām mūsu situāciju, jāatbild visiem, kas bija automašīnā, jo ir cietuši trīs cilvēki. Man vēl ir sievasmāte slimnīcā. Tik lauztas kājas es esmu redzējis tikai filmās. Domāju, ka ārsti ir redzējuši dažādas bildes, bet es kā ierindas cilvēks, pilsonis, es vēl nebiju redzējis. Biju visādus ielūzumus, lauzumiņus redzējis cilvēkiem, draugiem, bet tik šausmīgi lauztu kāju vēl nebija redzējušas manas acis. Viņai vēl ir sadragātas gūžas,” stāsta bojāgājušās meitenes tēvs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas