Transporta pieturā Rīgā atrod mirušu vīrieti

tautaruna.lv 4.janvāris 2022, 13:09
 
F64
1. janvāra rītā vienā no Rīgas sabiedriskā transporta pieturām vietējie pamanīja guļam vīrieti. Pēcāk tika konstatēts, ka cilvēks ir miris, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Daudzi Ludzas ielā dzīvojošie pēcsvētku rītā pa savu namu logiem redzēja, ka pie sabiedriskā transporta pieturas ”Mazā Kalna iela” apstājušies vairāki operatīvo dienestu spēkrati.

Kā vēlāk izrādījās, kāds bija pamanījis pieturā mirušu cilvēku. Vietējie spriež par notikušā apstākļiem un izsaka savas versijas.

“Tas, ka cilvēki nevar samaksāt par dzīvesvietu, par to un šo, tas nevienu neuztrauc. Nododiet to tiem, kas to vēlas darīt. Bet citādi cilvēks varbūt te iznāca un vienkārši negribēja vairs dzīvot, un aizgāja, bet tie, kas ir palikuši, tie mokās,” saka kāds vietējais iedzīvotājs.

Savukārt citi pieļauj, ka miris kāds no apkārtnē redzētajiem personāžiem, kas regulāri ir apreibinošo vielu iespaidā. Bet tādu cilvēku rajonā kļūstot arvien mazāk.

“Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess un mirušajam ir nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze. Policijas rīcībā esošā sākotnējā informācija liecina, ka vīrietim bijušas veselības problēmas un šobrīd nekas neliecina par noziedzīgu nodarījumu,” saka Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas