Purvciema iedzīvotājus pārbiedē bīstams vīrietis; iesaista policiju

tautaruna.lv 3.janvāris 2022, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Purvciema iedzīvotāji aizturējuši kādu šoferi, kurš gandrīz uzbraucis virsū bērniem, kas ar ragavām vizinājušies pa kalniņu, vēsta “Degpunktā”.

Svētku brīvdienās policisti saņēmuši zvanu no Purvciema mītošiem ļaudīm, kuru ziemas izklaides apdraudējis kāds acīmredzami bīstams šoferis.

Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins stāsta, ka saņemta informācija par kādā no pagalmiem braukājošu baltas krāsas mikroautobusu, kura vadītājs, iespējams, ir alkohola reibumā, braucot atpakaļgaitā, gandrīz uzbraucis virsū bērniem.

Protams, ka, saņemot šādu ziņu, likuma sargi pasteigušies un veiksmīgi notikuma vietā ieradušies vien trīs minūšu laikā.

Un šoreiz tas ir bijis no svara, jo dzērājšoferis jau grasījies nozust, bet viens no aculieciniekiem nedaudz pielicis soli un viņu aizturējis.

Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes pārstāvis stāsta, ka pie kāpņu telpas sastapts izsaucējs, kurš norādīja uz blakus stāvošo vīrieti, ka tieši šis cilvēks esot vadījis mikroautobusu.

Acīmredzami apreibušais vīrietis iesēdināts aiz restēm, bet likuma sargi devušis aprunāties ar aculieciniekiem, kuri visi kā viens apgalvojuši, ka kravas busiņa stūrētājs tikai veiksmīgas sakritības pēc nav nodarījis kādam pāri.

“Sasodīts, viņš atmuguriski iebrauca šeit! Pēc tam es viņam tā arī pajautāju, vai viņš ir skaidrā. Vienkārši, skatiens taisni, pedālis grīdā, brauks ārā. Bet nu tur viņš norakās tik tālu, ka nekur netika vairs. Redzat pēdas? Viņš iebrauca šeit, bet te no kalniņa brauc bērni,” stāstīja aculiecinieks.

Uz notikuma vietu izsaukta Ceļu policija, kura pārbaudes rezultātā vīrieša izelpā konstatēja 2,37 promiles alkohola.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas