Atklāj detaļas par pusaudzes traģisko nāvi Mangaļsalā

tautaruna.lv 7.decembris 2021, 13:09
 
Dāvis Ūlands/F64
Sestdienas, 4. decembra, pievakarē Mangaļsalā pie spēkrata piesiets piepūšamais pūslis uzbrauca kokam, kā rezultātā izdzisa kādas divpadsmit gadus vecas meitenes dzīvība, vēsta “Degpunktā”.

Apvidus spēkrats “Dodge Ram” 30 metrus garā sakabē ar piepūšamu pūsli un ragaviņām sestdienas pievakarē Mangaļsalā nomaļā ceļā tika izmantoti izklaidei, lai trauktos pa sniegu lielos ātrumos.

Brauciens pa Mangaļsalas ielu diviem pieaugušajiem un trim bērniem - vienas ģimenes locekļiem - noslēdzās negaidīti un traģiski.

Piepūšamā kamera ar pasažieriem uz tās noslīdēja no ceļa un ietriecās kokā. Trīs cilvēki guva smagas traumas, bet kādai skolas vecuma meitenei šis bija pēdējais brauciens.

“Četras personas - trīs nepilngadīgie un viens pieaugušais - izraisīja negadījumu, pūslis nogāja no ceļa un ieskrēja kokā. Trīs personas nogādātas ārstniecības iestādē apskatei un medicīniskās palīdzības sniegšanai. Viens no bērniem, divpadsmit gadus veca meitene, no gūtajām traumām gāja bojā,” skaidroja Helmuts Staško, Valsts policijas Rīgas Reģiona pārvaldes Patruļpolicijas pārvaldes priekšnieks.

Viennozīmīgi rupjais pārkāpums attiecīgi tiks arī sodīts, proti, likumdošanā paredzēts, ka spēkrata vadītājam piemērojams pat reāls cietumsods uz laiku līdz astoņiem gadiem, atņemot vadītāja tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas