Ceļā uz Rīgu avarē autobuss; pasažieri rāpušies ārā pa lūkām

tautaruna.lv 2.decembris 2021, 14:30
 
Kaspars Krafts/F64
Seši cilvēki cietuši negadījumā, kas plkst. 14.30 noticis uz Valmieras šosejas. Starppilsētu autobuss uz ceļa esot saslīdējis, uzstūmies blakus braucošajam militārajam transportam, un abi spēkrati apgāzušies uz sānu, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Starppilsētu autobuss Valka-Rīga savu galamērķi trešdien nesasniedza, jo iekļuva avārijā. Aptuveni 30 kilometrus no Rīgas, netālu no Vangažiem, tā pasažieri bija spiesti spēkratu pamest, izmantojot lūku.

Kā notikuma vietā norādīja Ceļu policijas jaunākais inspektors Imants Ikaunieks, pēc sākotnējās informācijas sadursmē iekļuvis autobuss un Nacionālo bruņoto spēku džips, kas kolonnā braucis no Siguldas uz Rīgas pusi, bet autobuss uz galvaspilsētu braucis no Valkas. Bijis liels sniegputenis, un autobuss pa otro joslu veicis apdzīšanu, taču, pēc autobusa šofera teiktā, sabiedrisko transportu “sanesis”, tas aizķēris militāro auto un abi spēkrati “ielidojuši” grāvī. Pēc sākotnējās informācijas, autobusa pasažieri paši izkļuvuši ārā pa lūkām, viņiem palīdzējuši arī karavīri.

Cik pasažieru atradās autobusā, pagaidām ziņu nav. Daļai no viņiem bija nepieciešama glābēju palīdzība, lai no spēkrata izkļūtu.

Uz negadījuma vietu tika nosūtītas sešas mediķu brigādes un divas ārstu speciālistu brigādes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas