Atklāj detaļas par traģisko negadījumu Ķekavā

tautaruna.lv 30.novembris 2021, 13:09
 
Vladislavs Proškins/F64
Uz neapgaismota ceļa laikus pamanīt gājēju ir grūti, taču vēl sarežģītāk tad, ja mazāk aizsargātais satiksmes dalībnieks neizmanto atstarojošus elementus. Traģiski notikumi brīvdienās risinājušies Ķekavas novadā. Līdz ar tumsas iestāšanos kāds vieglais spēkrats nāvējoši notrieca kājāmgājēju, kas pārdroši šķērsoja brauktuvi, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 17.00 pievakarē ārā jau bija tumšs, smidzināja lietus un temperatūra turējās vien dažus grādus virs nulles. Kādam ”Opel” spēkratam, kas mēroja ceļu pa šoseju Baloži-Plakanciems, iebraucot apdzīvotā vietā Mellupi, priekšā, šķiet, no nekurienes parādījās cilvēka siluets, kas sāka šķērsot brauktuvi.

Gājējs pamanīja viņa virzienā braucošo spēkratu novēloti un nekādi nespēja reaģēt, lai izvairītos no sadursmes. Neuzmanīgais vīrietis tika notriekts un gāja bojā turpat notikuma vietā.

Degvielas uzpildes stacija - teju vienīgais tuvumā esošais veikals. Šodien raidījums “Degpunktā” guva apstiprinājumu, ka neilgi pirms traģēdijas vīrietis bija tajā iepircies, paņēmis pudeli ar grādīgo un, pieļaujams, ka mērojis ceļu mājup. Alkohols lietots vai ne - starpība nav liela, saka vietējie. Izšķirošs, šķiet, bijis faktors, ka gājējs “saplūda” ar tumsu - viņam nebija atstarotāju, un arī ceļu uzturētāji nebija izdarījuši visu, lai autobraucējiem ceļš tiktu labi izgaismots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas