Lēdurgas kapos noticis kas briesmīgs

tautaruna.lv 28.novembris 2021, 15:33
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Nepatīkams atgadījums piedzīvots Lēdurgā, kur neadekvāts kravas mikroautobusa vadītājs iebrauca kapu teritorijā. Ar automašīnu vīrietis pārbrauca pāri kapa vietām, pieminekļiem un pamatīgi izvandīja apstādījumus, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Pa Lēdurgas kapiem brauc automašīna, kas taranē pieminekļus, kapu apmales un apstādījumus - apmēram šādi agrā rīta stundā izklausījās iedzīvotāju zvans atbildīgajiem dienestiem.

Busiņa vadītājs līkumoja starp kokiem un pēc ālēšanās kapu teritoriju pamanījās nobraukt vēl dažus kilometrus. Visdrīzāk pārkāpējs spētu aizlaisties vēl tālāk, taču plānus izjauca grāvis. Spēkrats noripoja no uzkalniņa un pamatīgi iestrēga. Bēgšanu vadītājs turpināja kājām līdz nozuda mežā.

Par šo faktu Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu un tiek pārbaudīta informācija par iespējamo autovadītāju. Tāpāt Valsts policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67829194 vai 110.

Neadekvātais šoferis pamanījies pārbraukt pāri divām kapa vietām un sabojāt to apmales, izsist no vietas vienu pieminekli un izvandīt apstādījumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas