Valdlaučos sieviete pārsteidz ar savu drosmīgo rīcību bīstamā situācijā

tautaruna.lv 27.novembris 2021, 18:44
 
F64
Pagājušajā nedēļas nogalē bezbailīga sieviete apturējusi kādu iereibušu autovadītāju, neraugoties uz situācijas bīstamību, ziņo TV3 raidījums “Degpunktā”.

Pagājušajās brīvdienās Santa ar ģimeni mājupceļā sastapusies ar dzērājšoferi, kas viņu auto priekšā izniris Valdlaučos. Tumšā busiņa vadītājs 90 grādu līkumā pārliecinoši iebraucis pretējā joslā un bijis acīmredzams, ka pilots vien ar grūtībām redz ceļu.

Santa atklāj, ka tobrīd garām gājusi ģimene ar bērniem un tikai dubļu peļķe, kurā vadītājs iestidzis, paglābusi cilvēkus no nelaimes - auto vienkārši nav ticis līdz ietvei.

“Es nostājos aiz viņa ceļa malā un skatījos, kas notiek, vienlaikus ziņoju policijai. Kad es sapratu, ka viņš tomēr kaut kā tiks ārā no tiem dubļiem, es lēcu laukā no savas automašīnas, klauvēju viņam pie loga, jo automašīna bija aizslēgta. Tad viņš brīnumainā kārtā atvēra logu, un es izrāvu atslēgas no aizdedzes, lai viņš nedomā tālāk mukt,” atminas Santa.

Un šoreiz tas nostrādājis. Vadītājs palicis uz vietas līdz pat mirklim, kad notikuma vietā ieradušies kārtības sargi. Šoreiz tie bijuši Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas