Ķekavas pusē autovadītājs notriec gājēju un pamet noasiņot ceļa malā

tautaruna.lv 2.novembris 2021, 13:09
 
F64
Kāds automašīnas “Saab” vadītājs Ķekavas pusē notrieca pensijas vecuma gājēju un pameta asiņojošo sievieti ceļa malā. Cietusī lieciniekiem stāstīja, ka vadītājs pat neizsauca mediķus, pirms nozuda. Policija uzsāka apkaimes pārmeklēšanu, cenšoties vainīgo atrast, informē TV3 raidījums “Degpunktā”.

Kādā darba dienā agri no rīta Romāns brauca uz darbu, virzoties no Dzērumiem Ķekavas novadā uz Bauskas šosejas pusi. Kažoku ciemata apkaimē vadītājs ieraudzīja guloša cilvēka aprises. Ceļa malā gluži viena valstījās sirmgalve - varēja redzēt, ka viņa ir smagi savainota.

“Izbraucu no mājām apmēram plkst. 7.15. Vēl bija tumšs. Es ieslēdzu tālās gaismas un redzēju, ka ceļa malā guļ tantīte. Varēja redzēt, ka kreisajai kājai pāri pārbraukusi mašīna. Šausmīgi bija. Pēda un potīte bija izgrieztas uz otru pusi,” stāsta Romāns.

Aptuveni 80 gadus vecā sirmgalve trieciena brīdī zaudēja samaņu un nevarēja pastāstīt, kā izskatījās automašīna vai tās šoferis. Romāns apkārtnē atrada ķiršu krāsas automašīnas spoguli, kas nolūza sadursmes brīdī. Pensionāre dzirdējusi vīrieti izrunājam aukstus melus, pirms viņš viņu pameta.

Tās pašas dienas vakarā Valsts policijai izdevies noskaidrot autovadītāja, kurš bija aizbraucis no notikuma vietas, identitāti. Tas bija automašīnas ”Saab” vadītājs. Par notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un skaidro negadījuma apstākļus, norāda Valsts policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas