Rīgā piedzērušies vecāki nežēlīgi izturējušies pret savu divus mēnešus veco bērnu

tautaruna.lv 26.oktobris 2021, 18:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Kādā galvaspilsētas krīzes centrā norisinājies pamatīgs ģimenes strīds, kurā iesaistīts arī divus mēnešus vecs zīdainis. Viņam pēc vecāku uzdzīves un skandalēšanas bija nepieciešama mediķu palīdzība, bet paši vecāki nonākuši kriminālpolicistu rokās, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

“Plkst. 1.00 naktī policijā tika saņemta informācija, ka Latvijas Sarkanā Krusta krīzes centrā “Burtnieks” notiek ģimenes konflikts. Ierodoties notikuma vietā, krīzes centra durvis atvēra dežurante, kurai rokās bija divus mēnešus vecs zīdainis. Abi vecāki bija stiprā alkohola reibumā un policijas darbinieku klātbūtnē nespēja rimties. Tālāk tika noskaidrots, ka abi vecāki zīdaini ir mētājuši un izturējušies cietsirdīgi,” stāsta policijā.

Tā kā šajā situācijā likumsargiem radās aizdomas, ka vecāku veikumā varētu būt saskatāms krimināla rakstura nodarījums, ziņa par notikuma vietā redzēto nodota Valsts policijai.

“Tika izsaukti arī NMPD darbinieki, kas pēc bērna apskatīšanas paskaidroja, ka viņu nepieciešams nogādāt Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā,” norāda policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:55

Jaunākās diskusijas