Purvciemā policistiem nākas šķirt trīs bērnus no ģimenes

tautaruna.lv 25.oktobris 2021, 21:21
 
Dāvis Ūlands/F64
Pavisam nesen Rīgas pašvaldības policisti iekļuvuši pa vidu kādam stāstam par trīs mazu bērnu bērnības atmiņām. Tajās būs gan māte, kas cītīgi cilā grādīgā glāzītes, gan policisti, kas liek ģērbties un kaut kur braukt, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Darba dienas pievakarē, Pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes inspektori iegriezušies kādā daudzstāvu namā Purvciemā.

Tā iedzīvotāji sūdzējušies par kaimiņu uzdzīvi - skaļu mūziku un kautiņa trokšņiem, un minējuši, ka savādajā ballītē spiesti noskatīties arī vairāki bērni.

Dzīvoklī tik konstatētas trīs pieaugušas personas, kuras visas bija reibuma stāvoklī un tāpat miteklī bija arī trīs mazgadīgi bērni. Lai noskaidrotu, cik daudz tad māte izdzērusi, policisti lūguši sievieti iepūst alkometrā un atklājies, ka viņa ir vairāk nekā divu promiļu reibumā.

Dzīvesvietā valdīja liela nekārtība, varēja redzēt, ka bērni sen nav mazgāti un par viņiem neviens nerūpējas, tāpēc policisti pieņēma lēmumu šķirt visus trīs bērnus no ģimenes un minētā informācija tika nodota bērnu tiesību aizstāvjiem. Paši bērni ir nogādāti krīzes centrā Maskavas ielā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas