VIDEO: Rīgā ļaundari kameras priekšā speciāli dedzina auto

tautaruna.lv 21.oktobris 2021, 18:30
 
F64
Daudzīvokļu mājas pagalmā Rīgā, Zalves ielā izvietotās video novērošanas kameras kā uz delnas fiksējušas noziegumu, kas, visticamāk, paveikts ar apzinātu mērķi kaitēt konkrētam cilvēkam, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 3.30 naktī Zalves ielas 40. numuru daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji tika uzrauti no miega. Pagalmā kaut kas intensīvi sprāga un daudzi, vēl tērpti pidžamās, steidzās saprast, kas notiek.

Liesmas no pilnā platībā degošā ”BMW” pārmetās arī uz kaimiņa ”Mitsubishi Colt” spēkratu, kam izdega salons. Pāris metrus tālāk stāvošajam ”Volkswagen Passat” no lielā karstuma sakusa sāns. Cilvēki pagalmā nepacietīgi gaidīja ugunsdzēsējus. Likuma sargi ātri vien ieguva nepārprotamus pierādījumus, ka dedzināšana bija ļaunprātīga. Tā pagājušajā naktī noprata arī vietējie.

Novērošanas kameras fiksēja, kā teritorijā ielaužas divi maskējušies vīrieši. Nelūgtie viesi bija redzami tiešraidē, taču dežurants šķiet, tajā brīdī ierakstu neskatījās. Darbi bija sadalīti - viens no ļaundariem ar viegli uzliesmojošu šķidrumu aplēja iepriekš noskatīto ”BMW” spēkratu. Viņa biedrs, savukārt, lieki nekavējoties, uzmeta automašīnai kaut ko, kas izskatās pēc degoša auduma gabala. Iespējams, tika paveikta atriebība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas